We’d Love to heAR From You

Frisör och Skönhetstjänster i Luleå

Kontakta oss nedan

 

Say Hello, och kontakta oss !

Alla vill se vackra ut och känna sig fräscha. Under flera år – sedan 2016 har vi på Worlds of EGO gett våra kunder en chans att förnya sin look och få en fantastisk känsla med professionella frisör tjänster, nagelbehandlingar och skönhetsbehandlingar i Luleå.  Teamet på Worlds Of EGO är alla licenserade och utbildade inom sitt område.  Hos oss är kundnöjdheten prioritet nummer ett. Vi skräddarsyr tjänster utefter dina specifika krav.

Boka tid

Boka din behandling idag eller kontakta oss för frågor!

Boka gärna din behandling online på
Boka Direkt

Vi erbjuder Swish/kort och betalning via Qliro delbetalning/faktura. 

Vid frågor om våra behandlingar kontaktar du oss lättast via meddelande på vår FB sida eller via formuläret nedan. Eftersom vi oftast är upptagna i behandlingar kan vi ha svårt att ta samtal, men lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan på tele nr 0920-22 40 00.

Jobba hos oss

VILL DU JOBBA HOS OSS? KÄNNER DU NÅGON SOM SKULLE PASSA IN HOS OSS? TIPSA OSS GÄRNA, DET TIPS SOM LEDER TILL ATT VI FÅR EN NY MEDARBETARE BELÖNAS.

HYRPLATS /FRISÖR/BEHANDLINGSPLATS DELTID/HELTID
Worlds of EGO är ett företag under ständig utveckling,  Om du är en kreativ, nytänkande, ödmjuk person som gillar utmaningar och utveckling samt är en person som uppskattar samarbete och fungerar bra i mötet med andra. är du kanske den vi söker på Hel/Deltid.  Det finns möjlighet för dig som arbetar med medicinsk hudvård, kosmetisk tatuering, Fransförlängning eller liknande att hyra behandlingsrum på hel/deltid. Salongen är sedan tidigare inarbetad och känd för att leverera tjänster inom b.la. Medicinsk hudvård eller fransförlängning. 

Du får arbeta med ett gäng trevliga tjejer som brinner för att jobba inom service, hälsa & skönhet och som strävar mot ständig utveckling.

Kanske din verksamhet passar in hos oss?

Är du en serviceinriktad, trevlig person som också brinner för det du gör och vill vara med och utvecklas med oss på Worlds of EGO. 

Välkommen att kontakta oss nedan.

8 + 3 =

Adress

Nygatan 11 97232

Telefon

Mail

info@worldsofego.se