Frågor och svar Skötselråd 

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi brukar få. Ta hand om dina extensions med hjälp av våra skötselråd. Har du fler frågor om skötselråd? Välkommen att kontakta oss eller boka en kostnadfri konsultationstid här Boka tid

 

Sliter förlängningen på mitt egna hår?

All hårförlängning sliter mer eller mindre. För att minimera slitage, var noga och följ skötselråden samt ta hjälp av någon kunnig vid insättning av extensions för att minska risken för slitage.

Hur ska håret skötas?

Se våra skötselråd för information, vi skickar även med ett skötselråd i varje order. Följ skötselråden för att bevara hårets kvalité så länge som möjligt.

Kan jag använda värmeverktyg/plattång?

Ja, eftersom det är äkta hår kan du styla och locka/platta som ditt naturliga hår. Använd värmeskydd som rekomenderas vid all styling. 

Hur ska jag veta vilken färg jag ska beställa?

se vår färgkkarta eller mejla oss info@worldsofego.se om du fortfarande är osäker på färgval. Ta en bild på dig där din färg syns tydligt

Du kan också låna hem vår färgring som visar alla nyanser. 

Ha alltid i åtanke att nyanserna kan skilja från verkligheten jämfört med datorenas färg-återvinning på dataskärmen.

Hur långt bör ens egna hår vara när man gör en förlängning?

Minst 15 cm eller nedanför örsnibben

Vilken metod är den skonsammaste fästningsmetoden?

Alla metoder sliter minimalt vid korrekt insättning och uttag av extensions och korrekt användning av produkter.

Hur mycket hår behövs vid en förlängning?

Keratin- Ska du göra helförlängning med keratinslingor så behövs det ca 100-150 slingor beroende på önskat resultat samt tjocklek på ditt egna hår. För normalt hår rekommenderas ca 100 slingor. 

Tejp: motsvarande ca 100 gram löshår

Hur länge håller min förlängning?

Worlds of EGO extensions håller i flera månader beroende på skötsel.Följ skötselråden noga för längsta möjliga livslängd.

Användning av fel hårprodukter som innehåller silikoner eller exempelvis fet hårbotten kan påverka hållbarheten på löshåret.