Salongen Worlds of EGO

Our Story

Välkommen till Worlds of EGO (FD Creative by Us)Vårt motto är att kunna erbjuda dig  mer än det lilla extra i en fräsch miljö & en härlig atmosfär där du finner serviceinriktad personal som brinner för sitt yrke.. Vi vill erbjuda våra kunder det senaste inom vår bransch, här arbetar välutbildade,  kreativa Frisörer och Stylister. Bara ett stenkast från Storgatan i centrala Luleå. Hoppas vi ses! 

 

Extensions Worlds of EGO

Worlds Of EGO kvalité  är äkta hår av 100% europeisk remy kvalité  ( detta hår passar vårt nordiska hår bäst eftersom det är av mjukare och finare kvalite än exempelvis asiatiskt hår som är grövre och mer stumt. )

Idén att skapa vårt egna varumärke och använda vårt extensions-hår kom på grund av att vi inte var tillräckligt nöjda med kvalitén som vi då fann hos leverantörer i Sverige. Vi önskade en service utan mellanhänder och full kontroll på extensions håret för att garantera kunderna att det är bra kvalité. Sedan 2013 har vi använt extensionshåret Worlds of EGO på kunder på salongen och även utbildat extensionsstylister runt om i landet. Vi använder oss av tejp extensions, keratin och micro ring extensions 

 Regelbundna kvalitetskontroller görs för att bibehålla vårt goda rykte av ett mjukt och naturligt hår.

Vision

Worlds of EGO är ett växande företag som förknippas med pondus och självkänsla. Våga vara du. Våga vara en Ego, berätta om Worlds of EGO och låt hårets fantastiska kvalité vara en del av dig. 

 

frisörer

om oss

Sussi

Frisör med Gesällbrev & Mästarbrev, Extensionsstylist, Utbildare

Delägare av salongen tillsammans med Sofie, dem driver även Extensions märket Worlds of EGO. Sussi håller även i extensions utbildningar.  Med sin långa erfarenhet som Frisör i Stockholm & Luleå har hon stor passion och kunskap i yrket. Hon kombinerar noggrannhet & kreativitet inom Extensions,färg & form.

Innehar både gesällbrev & Mästarbrev i frisöryrket, samt många års erfarenhet som diplomerad Extensionstylist.

Utöver salongen har hon arbetat som färgtekniker & med utbildning inom frisöryrket.

Sussis styrka –  Kombinera kreativitet & känsla för detaljer.

Inspiration för kreativitet fångar hon in så fort tillfälle ges.

Registrerad hos www.mastarregistret.se Ort: Luleå

Sofie

Frisör med Gesällbrev, Extensionsstylist Lashliftstylist, Utbildare


Delägare av salongen tillsammans med Sussi,dem driver även extensions märket Worlds of EGO. Sofie håller även i extensions-stylist utbildningar i Luleå.
Hon  brinner för att skapa, forma och exprimentera med färg samt har en extra passion för extensions.
Sofie är även certifierad fransstylist inom märket  Look by Linn och gör fransförlängningar sedan 2012. Även utbildad i Lash Lift inom märket. 
 
Hon bangar inte för utmaningar och optimist som hon är så är det ingenting som är omöjligt. När tillfälle ges packar hon med sina verktyg för att skaffa inspiritation och utvecklas ytterligare inom branschen.

Marie

EkoFrisör med Gesällbrev

Marie är frisören som brinner för vår hälsa och miljö! Efter 20 år i branschen och det senaste året med utbildningar och konsultjobb på en ledande grön salong i Stockholm, har hon ställt om till grön frisör och erbjuder nu detta i Luleå! Hon använder sig bl a av växtfärg, New Generation-färg och uppljusningsleror.

Boka din behandling här eller kontakta oss för frågor. 

Boka gärna din behandling online.

Vid frågor om våra behandlingar kontaktar du oss på info@worldsofego.se eller via formuläret nedan. Eftersom vi oftast är upptagna i behandlingar kan vi ha svårt att ta samtal,men lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan på tele nr 0920-22 40 00.

 

13 + 10 =

Som förmånskund hos oss får du:

  • 10% provision på varje försäljning som din blogg/hemsida genererar.
  • Extra belöning för bra engagemang och resultat.
  • Nyheter om kampanjer, lanseringar m.m före alla andra
  • Tillgång till uppdaterad statistik och tracking.
  • Support. Arbeta nära oss med lösningar, ideér och inspiration.

Samarbete

Worlds of EGO är ett växande företag som förknippas med pondus och självkänsla, Våga vara du. Våga vara en Ego, berätta om Worlds of EGO och låt hårets fantastiska kvalité vara en del av dig. Bli en ambassadör idag! 

 

Samarbete/Förmånskund/Salong

Här kan du som företagare, elev eller skola ansöka om ett kundkonto med rabatt och andra förmåner. Vi hjälper dig att hitta ett sortiment som passar dig eller din verksamhet. När du fått förmånskunds status så loggar du in som förmånskund, priserna kommer då att visas inklusive moms till rabatterade priser. Du har som förmånskund har tillgång till vår kunniga support med spetskompetens inom extensions. Rabattnivån kan regleras beroende på din inköpsvolym.

 

Som förmånskund är du skyldig att exponera och använda Worlds of EGO produkter enligt våra rekommendationer och anvisningar. Produkterna får inte säljas eller exponeras på andra kanaler, sidor eller nätverk utan Worlds of EGO skriftliga godkännande. Du är även skyldig att följa våra rekommenderade utpriser vid försäljning till tredje part / kund. Förmåns-rabatter kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden på sidan.