Frisör Luleå

Worlds Of EGO (Tidigare Creative By US frisör i Luleå) ligger ett ett stenkast från Storgatan. Vi delar lokaler med (Ting Bubble Tea) ingång från entréplan.

 För mer specificerad prislista och vad vi har för behandlingar titta gärna in vår bokningssida Bokadirekt.se  där ni även kan läsa mer om behandlingarna. Priset kan justeras beroende på tids-produktåtgång. Detta på grund av hårets ursprungsläge det vill säga mängden hår & om det har behandlats tidigare.

Med dagens färgteknik och trender går det åt mer tid och färgprodukter att åstadkomma de fantastiska och kreativa resultaten. Är du osäker på vad du ska boka, och vill göra en stor färgförändring? Välkommen att ringa och konsultera eller maila med oss.

Vad vi erbjuder..

Klippning

Samtliga frisörer i Luleå har gesällbrev och flera års erfarenhet av yrket. Vi hjälper dig att ta fram en form som passar dig eller så fräschar vi upp dina toppar. Är du ute efter något extra? Läs gärna mer om våra tilläggsbehandlingar och unna dig en LYX klippning där huvudmassage och vårdande inpackning ingår. Eller kanske vill du rengöra ditt hår på djupet med en återuppbyggande och renande Malibu C behandling. 

Hårfärgning

Vi hjälper dig gärna att skapa din dröm-färgning efter dina önskemål och utgångsläge. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Allt från att pensla en bottenfärg till att göra större färgförändringar.  

Med dagens färgteknik och trender går det åt mer tid och färgprodukter att åstadkomma de fantastiska och kreativa resultaten.Är du osäker på vad du ska boka, och vill göra en stor färgförändring? Välkommen att ringa oss på Worlds of EGO -frisörer i Luleå eller maila med oss.

O&M Färg – Vår färg vi använder är fri ammoniak, utan PPD och resorcinol fri. 

I och med att färgen är PPD fri möjliggör det för 50& av alla  allergiska kunder kan använda färgen. Har du reagerat på hårfärg tidigare eller är osäker om du tål hårfärg rekommenderar vi att göra ett kostnadsfritt allergi test innan din behandling. 

Fördelar med O&M 
 • Återfuktar, lugnar mjukgör torr och kliande hårbotten

 • Skapar en vacker glans åt håret

 • Rik på antioxidanter & fytosteroler för att skydda håret mot aggressiva miljöpåverkningar. 

 • Innehåller Australienska makadamia och certifierade kokosoljan. När kokosoljan kombineras med makadamiaoljans höga näringsvärde och lugnande effekter blir det tillsammans en vårdande superduo. 

 • Lugnar frissigt och ostyrigt hår

 • Mer hållbar färg

 • Återfuktar och mjukgör på djupet

Malibu C Behandlingar

Malibu C har en filosofi som bygger på att man skapar ett välmående hår med hjälp av en unik C-vitaminsammansättning. En formula baserad på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret och lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. Förbereder håret för enastående färgupptagningen, täckning och långvarigt resultat Säkerställer enastående täckning på grått/vitt hår samt icke-pigmenterat hår. Väldigt bra behandling för dig som har egen brunn då det finns mycket metaller i vattnet. Även väldigt effektiv att göra innan blekning eller färgbehandling. Rensar även bort den gröna tonen efter för mycket poolbad. Detta gör crystal gel: – Rensar håret från mineraler, metaller, läkemedel och andra ämnen som kan blockera att färgen inte sätter sig. – Tar bort missfärgningar som orsakats av beläggningar/boxfärg (färg från vanlig butik) – Återställer ph-värdet i hår och hårbotten.

.

HÅRFÖRLÄNGNING & EXTENSIONS

Önskar du långt eller fylligt hår?

​Vi använder oss av vårt egna hårmäke Worlds Of EGO, remy hår av finaste A-grad kvalité. Worlds of EGO är av europeisk kvalité för att matcha vårt skandinaviska hår. Vi använder oss av de populära metoderna tejp, keratin och micro-ring extensions. Självklart sätter vi in extensions av annat märke men vi lämnar då inga garantier.

Worlds Of EGO extensions är framtaget med en noggrant utvald leverantör och gedigen kunskap och flera års testande av frisörer. Idén om ett eget extensionshår kom då frisörerna Susanne & Sofie inte var  tillräckligt nöjda med utbudet som fanns på marknaden. Med mindre ”mellanhänder” har vi en större kontroll på kvalitén eftersom vi inte handlar i tredjepart av en grossist.

”Vi arbetar på ett skonsamt sätt med din förlängning och föreslår vilken metod som passar dig och ditt hår bäst utifrån skötsel och rutiner. Vi anser inte att förlängning sliter på håret vid korrekt isättning och uttagning ifall skötselråden vi ger följs.Tejp och keratin kan delas i mindre fästen vid behov och hårtyp. Då vårt mål är att varje hårförlängning ska vara skonsam, se naturlig ut och kännas så lite som möjligt.

Vi hjälper dig att förverkliga drömmen om ett långt och fylligt hår!

oavsett om du vill fylla ut lite och behålla längden eller göra det längre är du välkommen till oss.

Boka gärna en kostnadsfri konsultation via vår onlinebokning, där går vi igenom lämpligt val av isättningsmetod, färg/er, hårmängd samt svarar på dina frågor eller funderingar. Vill du istället boka in dig direkt för en förlängning hos någon av våra frisörer kontakta salongen på info@worldsofego.se eller boka kostnadsfri konsultationstid på vår online bokning.

​Hårförlängning och Hårförtjockning Tejp/ Keratin/ Microringar

Önskar du dela upp din betalning på hårförlängning/extensions? Vi erbjuder delbetalning/faktura via qliro (bokadirekt) 

Bryn & Fransar 

Fransfärg
220:-
Brynfärg
200:-
Brynplock & färg
350:-
Fransfärg & Brynfärg
370:-
Brynplock, bryn- & fransfärg
470:- 

 

Lashlift

695:-
Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell biotin-näring som avslutas med att vi färgar dina fransar.

Behandlingen håller mellan 4-6 veckor beroende på dina fransars utgångsläge och växtcykel. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar till nya.

 • skippa mascaran!
 • Giftfri
 • Utan parabener
 • Fylligare fransar
 • Böjda

Ibland håller behandlingen inte som utlovat, varför? Hormonell obalans i kroppen kan påverka hållbarheten på behandlingens resultat då vi normalt tappar mer hår/fransar. Tex. Första dagarna av mensen, första perioden av graviditeten, amning, klimakteriet, stress, hormonella läkemedel, läkeprocesser i kroppen etc.

 

.

Hårförlängning Keratin

10 Slingor
1500:-
20 Slingor
1890:-
50 Slingor
3600:-
80 Slingor
4950:-
100 Slingor
6590:-
120 Slingor
7200:-

 

insättning tejp extensions 

Insättning Tejp Extensions inklusive hår
varje hårslinga är 4cm bred och väger 2,5 gram. Längd 50 cm

1 paket/20 gram löshår fördelat på åtta färdigtejpade bitar.
1750:-

40 g 2 paket Löshår fördelat på 20 st färdigtejpade bitar.   
3900:-

80 g ¤ 4 paket  löshår fördelat på  32 färdigtejpade bitar          
6200:-

100 g 5 paket löshår fördelat på 40 färdigtejpade bitar         
7500:-

120 g 6 paket löshår fördelat på 48 färdigtejade bitar
8500:-

         

                                                         

insättning tejp hårförlängning

(EGET HÅR)

Insättning förlängning tejp max 120 g
2190:-

Bokar du denna tjänst så önskar du göra hela håret längre och tjockare.
Tvätta håret och använd inte balsam innan du kommer på ditt bokade besök.

Insättning förtjockning tejp max 60 g eget hår. 1290:-

Bokar du denna tjänst så önskar du främst göra en hårförtjockning för ett fylligare resultat,
Tvätta håret och använd inte balsam innan du kommer på ditt bokade besök.

Borttagning + Insättning tejp hårförlängning: max 120 g
2990:-

I detta paket ingår både borttagning av max 120g samt insättning av ditt tidigare hår på max 120g.

Borttagning + Insättning förtjockning tejp: max 60 g
1640:-

I detta paket ingår både borttagning av max 60 g samt insättning av ditt tidigare hår på 60 g. 

OBS! Frisören hjälper dig att avlägsna din hårförlängning på ett skonsamt sätt.

Tiden är beräknad utifrån att håret är välskött. Om inte kan frisören debitera för den extra tid det har tagit.

 

Garantin Omfattar:
 • 7 dagars garanti på insättning av extensions
 • 30 dagars garanti på hår och keratin
 • Garantin på isättning av hår innefattar
 • -Efterkontroll och rådgivning
 • -Insättning av ev tappade slingor
 • -Uttagning av håret
 • Hårets och keratinets kvalité är väldigt beroende av din skötsel, därför kan vi aldrig lämna mer än 30 dagars garanti på håret 

Skulle ni mot förmodan få några problem med håret så vill vi att ni hör av er till oss. Vi är behjälpliga och ställer upp i den mån det enligt oss är rimligt. Det är i dessa fall väldigt viktigt att vi får se det så fort som möjligt (boka en garantitid). Det är också viktigt att du inte tar ur ditt hår, klipper av det, tillsätter kemikalier eller på något annat sätt försvårar det för oss att se helheten och kunna förstå problemet och därmed eventuellt avhjälpa det. Vi återbetalar som regel aldrig några pengar. Skulle det däremot efter en kontroll framkomma att det skulle vara något fel på håret eller keratinet så byter vi ut dessa slingor utan någon kostnad för våra kunder. Problem som uppstår efter 30 dagar hjälper vi gärna till med, men då tillkommer kostnad för arbetstid samt hår.

Bröllop & Fest

Vi skapar din bruduppsättning så du ska känna dig extra vacker på din stora dag. Intresserad av fler behandlingar hos oss? Titta gärna vad vi erbjuder för övriga behandlingar som hjälper dig att stråla ännu mer.

Bruduppsättning pris från:2200kr

Festuppsättning- efter dina önskemål fixar vi frisyren till festen. 

skräddarsydda paket

Låt oss ta fram ditt bästa jag! Detta paket går att anpassa efter kundens önskemål. Vi skräddarsyr ett paket efter önskemål. Läs mer om vilka behandlingar vi erbjuder. Passar utmärkt att ge bort denna behandling i present (Vänligen kontakta oss för prisförfrågan eller bokning
telefon: 0920-22 40 00) eller mail info@worldsofego.se

Volymfransar

Fransförlängning

Vi arbetar med #safelashes, (säker fransförlängning som innebär att vi anpassar din förlängning efter just dina ögon och fransar. Vår vision är att det ska vara ett smickrande resultat som lyfter iställer för att tynga ner. Vi räknar varje frans i ett knippe i volym för att det inte ska bli för tungt, och  för att det ska bli så jämt resultat som möjligt. Se till att boka in rätt tid för din påfyllning, vi fyller på det vi kan inom tidsramen. 

Skötselråd Fransförlängning

Tvätta fransarna 1 gång om dagen med rengöringsschampot och borste.

Rester av smink och eyeliner är förrädiskt mot dina fransar. Det löser upp bindningen mellan din egen frans och synteten och på så sätt förkortas hållbarheten. Ha ej vatten, bastu/ugnsånga på fransarna  under de första 12 h efter besöket).

Använd ej oljebaserade produkter, (där räknas även propylene glykogen till oljan som finns i bla makeup). Använd ej mascara på fransarna.  Ska du måla underfransarna, försvinner vår garanti på hållbarhet. Ta hellre en mörkare skugga .

 Sov ej på mage. Tänk på att inte ha fransarna mot kudden. Då gnuggas de bort i sömnen. Använd alltid en borste och borsta då ovanifrån. Mediciner, stress, hormoner, graviditet och sorg kan påverka dina fransar negativt.

Du ska inte ta bort dina fransar själv utan boka tid hos din fransstylist. För bästa och snyggaste resultat, rekommenderas ett återbesök efter 3-4 veckor. Boka gärna en ny tid efter avslutad behandling.

Risker med fransförlängning

Man kan få en allergisk reaktion av akrylaterna i limmet, med svullna ögonlock och kli vid franskanten. Känner du minsta obehag, kontakta din fransstylist. Vid en reaktion bör du be din fransstylist plocka bort fransarna snarast. Har du haft en ögoninflammation, så vänta i 3 veckor innan du sätter fransar igen. Starka limångor kan ge en irritation på hornhinnan

( röda ögon som kan sitta i upp till 2 dagar), detta är ofarligt men här är exempel på hur du kan behandla hemma. Skölj ögat med ljummet vatten eller koksaltlösning. Finns det klibbande var i ögat tvättas det bort med en fuktad bomullstuss. Blir det inte bättre så kontakta en vårdcentral. Är man överkänslig mot makeup eller har andra allergier mot hudvårdsprodukter, rekommenderar vi inte att man har en fransförlängning.

Att tänka på innan en fransförlängning

Dagen du ska fixa dina fransar ska du ej ha mascara eller smink på varken fransar eller kring ögonen.

Undvik ögonfransböjare , samt permanent fransböjning och fransfärg .
-Använd inte feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan en fransförlängning, det påverkar limmets fästförmåga.

Är du en återkommande kund tvätta gärna igenom fransarna med fransschampo innan återbesöket det gör att vi kan lägga vår tid på att ge dig så väl påfyllt som det bara går.

Blir resultatet lika bra på alla?

Det är väldigt individuellt hur många ögonfransar varje person har. Allt mellan 50 130 strån per öga, men de flesta har 80-90 strån per öga.  Det påverkar också hur kraftiga stråna är och vilken riktning fransarna växer.  Vi gör alltid vårt yttersta för att just du som kund ska bli så fin som möjligt.

Garanti Fransförlängning

Du bör göra en fyllning på dina fransar var 3-4:e vecka och vi lämnar 5 dagars garanti som innebär att du erbjuds gratis påfyll inom 5 dagar. Ingen garanti lämnas om du använder mascara, fransböjare eller inte följer våra skötselråd. En fransförlängning kan förorsaka slitage om du själv sitter och pillar och sliter i dina fransar.Vi avråder att göra fransförlängning ifall du har har irriterade ögon/har något virus i kroppen.

vill du se mer?
följ oss för inspiration 

 

Mejla Oss

3 + 13 =